Christina Aguilera fanejen keskustelufoorumi


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Miten sinusta tuli Christina-fani?

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Miten sinusta tuli Christina-fani? lähetetty Su Joulu 27, 2015 9:24 pm

Fighter

avatar
Admin
Jep, eli täällä saa kertoa miten sinusta tuli Christina Aguileran -fani! I love you

Mä voin aloittaa omalla tarinallani joka on kyllä aika pitkä mutta siis minusta tuli Christina-fani jo 2002 vuonna Stripped- albumin julkaisun aikaan Smile Aiemmin en ollut noteerannut Christinaa oikeen mitenkään mutta Genie In A Bottle -musiikkivideo tuli nähtyä saksan kieliseltä musiikkikanavalta, joten silloin mä ensimmäisen kerran vasta tiesin Christinasta. Smile Mutta en kiintynyt häneen ennen Stripped -albumia jolloin vasta tajusin kuka oikeasti Christina Aguilera on ja se albumi vei mun sydämeni aivan täysin. ♥️Ei ollut enää paluuta, musta tuli Christina-fani! ♥️ Ja sitä olen ollut jo tähän asti ja varmaan aina tuun olemaan. ♥️


Lisäksi pidän todella paljon Christinan luonteesta. minusta hän on aivan ihanan luontoinen ja puolustaa sorrettuja. Itsekin kun olen saanut osakseni koulukiusaamista yms. Niin Christina oli se kantava voima mulle silloin. Ja kyllä on nytkin I love you

Näytä käyttäjän tiedot http://christinaaguilera.foorumini.com

2 Vs: Miten sinusta tuli Christina-fani? lähetetty Ma Joulu 28, 2015 8:37 am

Tazanna

avatar
Mercy On Me
Hmm.. Itse taas olen tiennyt Christinan jo kauan mutta vasta Bionic albumin tultua rupesin kuuntelemaan häntä kunnolla. En myöskään tiedä voinko sanoa itseäni ihan faniksi mutta pidän kovasti hänen musiikistaan ja äänestä. Ja tosiaan siitä et hän puolustaa sorrettuja. Ja hän on kaikenpuolin hieno ihminen ja hänen laulunsa ovat todella puhuttavia. :)

Fighter kirjoitti:Itsekin kun olen saanut osakseni koulukiusaamista yms. Niin Christina oli se kantava voima mulle silloin. Ja kyllä on nytkin :heart:

Ja täytyy myöntää että minäkin olen saanut osakseni koulukiusaamista mutta minulla se kantava voima oli Shakira mutta silti on hienoa että on jokin johon uskoo ja jonka voima (musiikki) kannattelee vaikeuksien läpi. ♥ :) Voin samaistua tähän asiaan.

Näytä käyttäjän tiedot

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Similar topics

-

» Youtube videot ei näy

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa