Christina Aguilera fanejen keskustelufoorumi


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Selena Gomez

Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5  Seuraava

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas  Viesti [Sivu 2 / 5]

26 Vs: Selena Gomez lähetetty To Elo 25, 2016 2:04 pm

Anne1

avatar
Mercy On Me
Upea tämä USA:n Voguen kuva. Näitä ulkomaalaisia lehtiä saisi tilattua jostain. Kaverini on tilannut lehtiä joissa Adam on kannessa. Nämä Selenan lehtikuvat ovat aina niin upeita.

Näytä käyttäjän tiedot

27 Vs: Selena Gomez lähetetty To Elo 25, 2016 3:10 pm

Tazanna

avatar
Mercy On Me
Anne1 kirjoitti:En oikein tiedä. On niitä  naisten mallejakin mutta en tiedä onko kiertuepaidoissa. Itse olen ostanut aina sen kokoisen kuin muissakin vaatteissa. Joku Queenin ja Adamin kiertuepaita oli kyllä pienempi. Täytyy varmaan vähän arvioida kun ne näyttää sitä.

Aivan, täytyy joo sitten vähän kattella tarkemmin Smile

Ja jep tuo kuva on upea ja kaikki kuvat selenasta ovat upeita <3 se on kyllä totta Smile

Selena on muuten ehkä norjalaisen Cashmere Catin uudella sinkulla nimeltä "Trust Nobody" Se huhujen mukaan julkaistaan lähiaikoina.Kuva Selenasta äänittämässä tätä biisiä aijemmin tänä vuonna.

Näytä käyttäjän tiedot

28 Vs: Selena Gomez lähetetty Ke Elo 31, 2016 6:27 am

Tazanna

avatar
Mercy On Me
Täällä on puhetta että Selena peruisi loput keikat (hänen viralliselta sivuilta on otettu kaikki kiertupäivät pois...)

Syynä on tämä.. Sad (haluan silti odottaa vielä virallista tietoo)

Näytä käyttäjän tiedot

29 Vs: Selena Gomez lähetetty Ke Elo 31, 2016 6:35 am

Anne1

avatar
Mercy On Me
Eikö hän tehnyt viimeksikin niin?

Näytä käyttäjän tiedot

30 Vs: Selena Gomez lähetetty Ke Elo 31, 2016 7:22 am

Tazanna

avatar
Mercy On Me
Silloin oli kyseessä se että Selenalla vasta todettiin Lupus (eli punahukka) ja hän oli chemoterapissa hoitamassa sitä. (Nyt olisisi kyseessä sen sivuoireista tai näin ainakin ymmärsin) mutta silloinhan Selena ei ollut edes tulossa Suomeen (viime kiertueella)

Espanjan livenatiossa ollaan sanottu että ei oo tullu ilmoitusta peruutuksesta ja Suomen livenationissa sanottiin samaa. Tosin he kuulema selvittävät vielä asiaa mutta tämän nykyisen tiedon mukaan ei ole. (Mutta kaksi Selenan syyskuun festaria missä hänen olisi pitänyt esiintyä on kuitenkin ihan virallisesti peruttu tietääkseni, toinen niistä olisi ollut jo tänä viikonloppuna)

The Voicen sivuilla oli tästä > http://www.voice.fi/viihde/selena-gomez-kiertuetauolle-syyna-terveysongelmat-124273

Tuossa ei puhuta itse kiertueen peruuntumisesta mitään mutta itse sain käsityksen että Selena saattaisi muuttaa kiertuepäiviä eikä peruttaa koko kiertuetta. Tai sitten hän vain peruutti ne syyskuun festarit (nehän olivat myös osa tätä kiertuetta) ja pitää syyskuun vapaata ja tulee Suomeen silloin kun pitääkin. Mutta tämä kaikki ei ole varmaa Livenationille ei ole tullut vielä virallista tietoa mistään joten ei auta kun vaan odotella.

Näytä käyttäjän tiedot

31 Vs: Selena Gomez lähetetty Ke Elo 31, 2016 10:23 am

Tazanna

avatar
Mercy On Me
Juuri tämä hänen sairautensa on yksi syy miksi haluan nähdä Selenan edes kerran elämässäni. (Sillä tämä sairaushan on parantumaton.. :/) Selena puhuu tuossa että hän jättäytyy pois kiertueelta vähäksi aikaa joten itse jotenkin uskon eniten siihen että hän pitää Syyskuun lomaa ja tulee Suomeen se 10 Lokakuuta. Tai sitten he järjestelevät kiertuepäiviä uudestaan. Who knows kun virallista tietoa ei ole vielä tullut ja Selenan suomen keikalle myydään vielä lippuja..

Näytä käyttäjän tiedot

32 Vs: Selena Gomez lähetetty Ke Elo 31, 2016 10:27 am

Anne1

avatar
Mercy On Me
Huono kyllä jos kiertuepäivä muttuu kun olen jo toivonut vapaata tohon. Saakohan rahat takaisin jos peruuntuu tai siirtyy. Ei toi Selenan sairaus silti mihinkään kuolemaan johda? Vai olenko ymmärtänyt väärin että onkin paljon vakavampi?

Näytä käyttäjän tiedot

33 Vs: Selena Gomez lähetetty Ke Elo 31, 2016 10:34 am

Tazanna

avatar
Mercy On Me
Kyllä se on kuolemanvakava.. koska Selenan punahukka on sitä vaikeinta sorttia.. eli sitä sairautta ei voida koskaan parantaa Selenalta (Punahukkahan on sairaus joka tuhoaa kehon omia kudoksia jostain syystä mitä lääkäritkään eivät vielä tiedä) vaikka sairautta ei voida parantaa sitä voidaan hoitaa eli hidastaa sairauden kulkua että oireet eivät katoa mutta menevät "piiloon" (esim. juuri tuolla chemoterapilla)

En osaa sanoa noista jutuista mitään mutta Livenation sivuilla luki että he ilmoittavat heti jos tulee ilmi että Suomen keikka on peruttu.Viimeinen muokkaaja, Tazanna pvm Ke Elo 31, 2016 10:38 am, muokattu 1 kertaa

Näytä käyttäjän tiedot

34 Vs: Selena Gomez lähetetty Ke Elo 31, 2016 10:37 am

Anne1

avatar
Mercy On Me
Kuulostaa melkein leukemialta. Toivottavasti sitä kuitenkin saadaan hoidettua niin ettei Selena siihen kuole.

Jep, ei auta kuin odotella.

Näytä käyttäjän tiedot

35 Vs: Selena Gomez lähetetty Ke Elo 31, 2016 10:45 am

Tazanna

avatar
Mercy On Me
Jep, niin kuulostaaa.. Ikävä kyllä Punahukkaa ei voida koskaan parantaa koska siihen ei tiedetä parannuskeinoa mutta hyvien hoitojen avulla Punahukkaa sairastavat ihmiset elävät ihan normaalin elämän (siis ihan normaalin pituisen elämän kuten yleisesti ihmiset elävätkin)

Itse vaan eniten toivon että Selena saisi tuon sairautensa nyt siihen kuntoon että pääsisi Suomeen (ja jatkamaan koko kiertuetta) koska ollaan kavereiden kanssa tilattu jo kaikki hotellit yms niin sen takia toivon nyt eniten sitä ettei tarvis perua.. (muutenkin aikalailla mennyt rahaa meillä tähän keikkaan)

Mutta ymmärrän että Selenan terveys on tietysti etusijalla eikä auta muuta kun odotella miten tästä eteenpäin.. (Hyvä tieto on se että vaan ne festarit on peruttu eikä missään Euroopan Livenationissa ole vielä tietoa peruutuksesta Smile)

Näytä käyttäjän tiedot

36 Vs: Selena Gomez lähetetty Ke Elo 31, 2016 11:02 am

Tazanna

avatar
Mercy On Me
Selena on alkanut laittamaan jotain kiertupäiviä uudestaan Facebookissa! (Ne näkyvät vain sen maan faces mutta itse näin tämän asiaan twitterissä) ainakin Ranska, Italia, ja Tsekki on laitettu takaisin. Ruotsi on vahvistanut että Ruotsin keikka on ehkä peruttu eivät tiedä vielä onko se kokonaan ja tuleeko uusi päivä Ruotsille. (Suomesta ei oo vieläkään tietoo..) Tanska ja Norja on myös laitettu takaisin.

Näytä käyttäjän tiedot

37 Vs: Selena Gomez lähetetty Ke Elo 31, 2016 2:15 pm

Tazanna

avatar
Mercy On Me
Nyt on tullu virallinen tieto että Suomen keikka on peruuntunut.. SadOlen todella surullinen tietysti mutta ymmärrän että Selenan terveys on nyt tärkein ❤️

Näytä käyttäjän tiedot

38 Vs: Selena Gomez lähetetty Ke Elo 31, 2016 5:35 pm

Tazanna

avatar
Mercy On Me
Selenan sivuilta voi kuitenkin nyt ostaa niitä kiertuepaitoja joten aijon ostaa semmoisen kuitenkin muistoksi Smile

Näytä käyttäjän tiedot

39 Vs: Selena Gomez lähetetty To Syys 01, 2016 1:15 pm

Anne1

avatar
Mercy On Me
Ei voi mitään. Onneksi rahat saa takaisin. Harmittaa kun toivoin turhaan vapaata, olisin voinut toivoa jotain muuta keikkaa varten.

Näytä käyttäjän tiedot

40 Vs: Selena Gomez lähetetty To Syys 01, 2016 2:12 pm

Tazanna

avatar
Mercy On Me
Uskon että kaikkia harmittaa. Myös Selenaa hän oli niin omistautunut tälle kiertueelle joten uskon että hänelle ei ollut helppoa peruttaa loput keikat. Kuitenkin hän on ollut jo pitemmän aikaa jo vähän sairas (Australiassa hän oli jo vaikuttanut vähän sairaalta) varsinkin sen viestin jälkeen minkä Selena julkaisi instassa herätti epäilyä. (Vaikka uskon että tämä lopullinen syy tuli kaikille yllätyksenä) Viimekiertueellahan hän joutui perumaan Austaralian joten uskon senkin olevan yksi syy miksi hän ei peruttanu jo keikkoja silloin vaikka näytti jo sairaalta. (Todennäköisesti korvatakseen viime kiertueen peruutukset). Uskon Selenan kuitenkin todella yrittävän saada tämä kiertue loppuuun (hän esim Snapchatissa laittoi videon että "Euroooppa seuraavaksi") mutta hänen sairautensa on kuitenkin tosi vaikea ja ymmärrän kyllä hyvin häntä miksi hän joutui taas perumaan loppukiertueen.

Uskon kyllä että kun Selena toipuu hän varmasti tulee jokupäivä korvaamaan tämänkin peruutuksen. Selena välittää niin paljon faneistaan että uskon mahdollisuuteen että hän tulee uudestaan Suomeen. Smile

Näytä käyttäjän tiedot

41 Vs: Selena Gomez lähetetty To Syys 01, 2016 2:36 pm

Anne1

avatar
Mercy On Me
Luulisi että tulee vielä Suomeen kun liput olivat myyneet hyvin. Voisi vaan ilmoittaa pienen osan kiertuetta kerrallaan ja pitää taukoa ettei kävisi näin.

Näytä käyttäjän tiedot

42 Vs: Selena Gomez lähetetty Pe Syys 02, 2016 7:33 am

Tazanna

avatar
Mercy On Me
Noh toisaalta Selenahan ei itse päätä todennäköisesti näistä asioista enkä usko että Selena uskoi silloin Toukokuussa kun kiertue alkoi että näin kävisi taas. Tämä sairaus on niin arvaamaton, oireet saattavat pysyä monia vuosiakin poissa tai sitten ei.

Näytä käyttäjän tiedot

43 Vs: Selena Gomez lähetetty Ti Syys 27, 2016 8:39 pm

Tazanna

avatar
Mercy On Me
Huhujen mukaan Selena on 60 päivän hoitojaksossa/paikassa jossa hoidetaan näitä hänen oireitaan mistä hän itsekin puhui siinä kiertueenpäättymis tiedotteessa. Marraskuun alussa hän pääsisi sieltä pois.

Todella surullista mutta pääasia on Selenan terveys. ❤️

// Cashmere Catin uusi single "Trust Nobody" julkaistaan nyt perjantaina. Selena on ehkä mukana tällä biisillä.

Näytä käyttäjän tiedot

44 Vs: Selena Gomez lähetetty Ke Syys 28, 2016 2:37 pm

Anne1

avatar
Mercy On Me
Tosi kamalaa kyllä Sad

Näytä käyttäjän tiedot

45 Vs: Selena Gomez lähetetty Pe Syys 30, 2016 6:34 am

Tazanna

avatar
Mercy On Me
CASHEMERE CAT - TRUST NOBODY (FEAT. SELENA GOMEZ & TORY LANEZItse pidän tästä biisistä tosi paljon ja mukavaa kun Selena pääosissa vaan laulaa tän I love you

Näytä käyttäjän tiedot

46 Vs: Selena Gomez lähetetty Ti Loka 11, 2016 6:42 am

Anne1

avatar
Mercy On Me
Selenaa on nähty Tennesseessä 8 ja 9.10.2016 . Näyttää hoikistuneen.


Näytä käyttäjän tiedot

47 Vs: Selena Gomez lähetetty Ti Loka 11, 2016 7:05 am

Tazanna

avatar
Mercy On Me
Jep, on tosiaan laihtunu luin myös jostain että fanit jotka olivat nähneet hänet tuolla ovat kuulema sanoneet että Selena oli tosi väsynyt mutta voi kuulema jo paljon paremmin. Tosin ymmärtäähän sen, hoitojaksot saattavat kyllä olla tosi raskaita :/

Näytä käyttäjän tiedot

48 Vs: Selena Gomez lähetetty Pe Loka 14, 2016 8:54 am

Anne1

avatar
Mercy On Me
Selena Tennesseessä hoitopaikkansa lähellä, näyttää tosi nuorelta mielestäni.


Näytä käyttäjän tiedot

49 Vs: Selena Gomez lähetetty Ke Loka 19, 2016 2:03 pm

Anne1

avatar
Mercy On Me
Selena hoitopaikassaanNäytä käyttäjän tiedot

50 Vs: Selena Gomez lähetetty Su Loka 23, 2016 8:05 am

Anne1

avatar
Mercy On Me
Upeita uusia kuvia viime vuoden Flare lehdestä
Näytä käyttäjän tiedot

Sponsored content


Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 2 / 5]

Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa