Christina Aguilera fanejen keskustelufoorumi


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Katy Perry

Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas  Viesti [Sivu 3 / 3]

51 Vs: Katy Perry lähetetty Pe Syys 01, 2017 7:45 am

Harmittaa, että Katy näyttää todella seonneen tätänykyä! Hänen musiikkinsa on virkistävän erilaista verrattuna hänen entisaikojen peruspoppiin, mutta mä en vaa ymmärrä että miksi siihen piti liittyä hiusten leikkaus sekä outojen juttujen puhumisen aloittaminen haastatteluissa. Rolling Eyes Katy näyttää nykyään aivan liikaa Miley Cyrukselta hänen sekoiluaikoinansa, pthyi!!

Tuntuu että nyt Katy yrittää olla väkisin erilainen kun aiemmin hän yritti ajaa takaa sellaista "en ole kiltti enää" -imagoa. Tuntuu myös jotenkin että hän ei ole vieläkään löytänyt sitä omaa juttuansa, tai sitä että millainen hän on todellisuudessa musiikillisesti sekä persoonallisesti!

Uudet singlejulkaisut ovat jokainen ollut mieleeni kyllä, sekä Swish Swish on erityisesti yksi suuri suosikkini tällähetkellä! Mutta tää nykyinen imago painaa valitettavasti jopa niitäkin hieman alas, ja mä yritän ajatella niitä vain jonkun uuden artistin biiseinä sillä mä en yksinkertaisesti ymmärrä Katya enää nykyään enkä mä halua edes yhdistää mitään hyviä biisejä häneen millääntavalla edes, valitettavasti. Katy oli joskus niin mieletön, ja hän oli minusta yksi maailman kauneimpia naisia! Neutral

Näytä käyttäjän tiedot

52 Vs: Katy Perry lähetetty Pe Syys 01, 2017 11:11 am

Anne1

avatar
Mercy On Me
En ollutkaan nähnyt tätä videoa vielä, biisi on ihan hyvä mutta video ei erityisen. Katy näyttää kyllä hyvältä.

Näytä käyttäjän tiedot

53 Vs: Katy Perry lähetetty Pe Syys 01, 2017 12:16 pm

Tazanna

avatar
Mercy On Me
Itse oon aina ollu iso Katy fani, ihan alusta lähtien. Mielestäni hän osaa aina uudistautua joka levyllä, erityisesti tyyliltään. Pidän hänen tyylistään joka ei ole liian vakava, esimerkiksi pidän hänen musavideoistaan jotka ovat aina yhtä hienosti toteutettuja ja hauskoja. Tiedän että kaikkiin sellainen tyyli ei iske, mutta minuun iskee. Ja Swish Swish video on todella hauskasti suunniteltu, tykkään.

Näytä käyttäjän tiedot

54 Vs: Katy Perry lähetetty Pe Syys 01, 2017 4:38 pm

Olipas tylsä musiikkivideo! Neutral Katyn musiikkivideot olivat ennen visuaalisesti erittäin näyttäviä sekä värikkäitä... Harmillista nähdä että hän on luopunut kaiken lisäksi myös niistäkin vielä! Rolling Eyes

Näytä käyttäjän tiedot

55 Vs: Katy Perry lähetetty Pe Syys 01, 2017 8:33 pm

Anne1

avatar
Mercy On Me
Mun mielestä Bon Appetit muistuttaa Katyn vanhoja videoita ja on hieno Smile

Näytä käyttäjän tiedot

56 Vs: Katy Perry lähetetty La Syys 02, 2017 7:17 am

Tazanna

avatar
Mercy On Me
Itse tykkään kaikista Katyn videoista. Ne ovat omanlaisia ja niissä kaikissa on hienosti suunniteltu tarina, mielestäni.

Näytä käyttäjän tiedot

Sponsored content


Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 3 / 3]

Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa